Pro-AL50

Vårt Pro-AL50 stolpefritt glassrekkverk representerer det ypperste innen moderne design og funksjonalitet. Uten aluminiumsprofiler, leverer dette rekkverket en ren, ubrutt glassoverflate som vil gi eiendommen din enestående estetisk appell.

Dette rekkverket er laget av 16.76 mm herdet laminert glass, kjent for sin overlegne styrke og holdbarhet. Glasset er montert ved hjelp av boltfesting fra sidene, en teknikk som sikrer en jevn og rett installasjon, selv på gulv som ikke er helt rette. Dette gir en ren, strømlinjeformet estetikk, uten behov for synlige profiler eller stolper.

Fordelene ved siden boltfesting er ikke bare estetiske. Det gir også økt fleksibilitet ved installasjon, siden det tillater justeringer for å kompensere for eventuelle ujevnheter i gulvet. Dette sikrer at glassrekkverket ditt alltid ser rett og profesjonelt ut, uansett forholdene.

Det profilfrie designet fremhever det krystallklare glasset og tillater uforstyrret utsikt, noe som skaper en følelse av åpenhet og romslighet. Samtidig gir det robuste, herdede laminerte glasset trygghet med hensyn til sikkerhet og holdbarhet.

Uansett om du ønsker å forbedre en moderne leilighet, et byhus eller en luksuriøs villa, vil vårt boltfestet profilfritt glassrekkverk levere en sofistikert og moderne estetisk appell som vil ta eiendommen din til neste nivå. Opplev forskjellen med vår innovative boltfestede løsning, og gi hjemmet ditt den arkitektoniske oppgraderingen det fortjener.

Ta Kontakt / Be Om Tilbud