1
2
3
1

Buet Rund Profil 20 mm

2

Spalte Mellom Spiler 95 mm

3

Profil 40×40 mm

Tempo Gjerde

Monteringsanvisning

Vårt stålgjerde Tempo representerer en perfekt balanse mellom estetikk og funksjonalitet. Med et mindre aggressivt design enn spisse gjerder, tilbyr dette gjerdet en mykere, mer innbydende estetikk som kan forbedre fasaden eller interiøret av enhver type eiendom.

Dette gjerdet er utrolig allsidig, og er egnet for en rekke bruksområder, inkludert parkeringsplasser, parker, boliger, togstasjoner, sykehus, og mer. Den avrundede toppen gir et visuelt behagelig preg, og bidrar til å skape et mer innbydende miljø, uavhengig av hvor det er installert.

Vårt stålgjerde med rund topp kan leveres med enten runde profiler eller kvadratiske profiler, som skiller hver av modulene det består av. Dette gir deg muligheten til å velge det utseendet som best passer til din eiendoms arkitektoniske stil.

Gjerdets høyde kan tilpasses dine behov, med alternativer fra 1 meter opptil 2,4 meter. I tillegg kan det leveres i alle RAL-farger, noe som gir deg frihet til å matche eller komplementere eksisterende farger på eiendommen din.

Det er også raskt og enkelt å installere, noe som gjør det til et praktisk valg for alle typer prosjekter. For en ekstra sikkerhetsforanstaltning, kommer modulene med sikkerhetsskruer som ikke kan skrus ut. Dette gir ekstra beskyttelse mot uautorisert fjerning eller endring av gjerdet.

Vårt stålgjerde med rund topp gir en elegant løsning for dine inngjerding behov, samtidig som det legger til et visuelt tiltalende element til eiendommen din. Velg kvalitet, stil og sikkerhet med vårt stålgjerde med rund topp, og skap en innbydende og sikker atmosfære på eiendommen din.

Ta Kontakt / Be Om Tilbud